&nbps;
Uw tuin verdient de aandacht!

Laat uw tuin onderhouden door een professional

Heeft u geen tijd om uw tuin te onderhouden of wilt u het door een professional laten uitvoeren? Maak dan gebruik van onze uitgebreide onderhoudsdiensten. Goed en regelmatig onderhoud is belangrijk. Echter heeft niet iedereen hier de tijd voor of is het fysiek te zwaar om de tuin regelmatig te onderhouden.

Opties tuinonderhoud

Ons tuinonderhoud bestaat uit verschillende diensten, zoals onkruidbestrijding, bemesting en de verzorging van een vijver. Daarnaast bieden we complete onderhoudsbeurten aan.

Eigenlijk is het onderhoud volledig af te stemmen op uw wens. Wellicht dat u zelf in staat bent om het één en ander te doen, maar vanwege tijdgebrek of fysieke redenen niet in staat bent uw tuin volledig te onderhouden. Wij kunnen in dat geval bijvoorbeeld alleen het borderonderhoud doen of de dakgoten voor u schoonmaken. Uiteraard is het ook mogelijk totaal onderhoud door ons te laten doen. Het onderhoud is onder te verdelen in de volgende aspecten:

  • Totaal onderhoud (b.v. incl. schoonmaken dakgoten)
  • Tuinonderhoud gedurende het volledige seizoen
  • Tuinonderhoud met alleen een voor- en najaars beurt
  • Onderhoud in onderling overleg naar persoonlijke wens

De afspraak wat betreft het onderhoud kan op basis van uurtarief of aanneemsom

Onderhoudscontract voor uw tuin of onderhoud op afroep

U kunt ons inschakelen wanneer u wilt en kiezen voor onderhoud op afroep. Maar u kunt ook een onderhoudscontract afsluiten, waarmee u in één keer klaar bent en geen omkijken heeft naar het onderhoud van uw tuin.

Wilt u meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op.  
 

Bel mij terug
Contact
Hoofdstraat 27
9342 PB Een
0592 - 656570
info@hoveniersbedrijfhummel.nl info@hoveniersbedrijfhummel.nl