&nbps;
Uw tuin verdient de aandacht!

Hovenier Roden

Voor een allround hovenier in Roden gaat u naar Hoveniersbedrijf Hummel. Als ervaren hoveniersbedrijf kunnen wij particulieren en bedrijven voorzien van advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin. Van begin tot eind kunnen we als hovenier voor Roden en omgeving geheel een nieuwe tuin voor u realiseren, maar u kunt ons ook inschakelen voor alleen onderhoud van uw tuin.

Allround en ervaren hovenier Roden voor beplanting, bestrating en vijvers

Wat uw wensen ook zijn, wij zijn onze klanten op passende wijze van dienst. In goed overleg bespreken we uw wensen en de mogelijkheden, en als allround hovenier Roden kunnen we u van dienst zijn bij de realisatie en onderhoud van beplanting, bestrating en vijvers.

  • Beplanting: Voor een nieuwe tuin realiseren wij als hovenier Roden een beplantingsplan voor u. Dit is een plattegrond waarop wordt aangegeven waar welke planten en bomen worden geplant. Ook toont het de maximale hoogte van de planten, de bloeiperiode en de beste tijden voor bemesting.
  • Bestrating: U heeft bij ons als hovenier Roden een grote keuze in soorten bestrating. We kunnen alle soorten bestrating vakkundig voor u leggen en daarbij kunnen we uw tuin ook voorzien van passende verlichting.
  • Vijvers: Wat voor soort vormgeving u ook kiest voor uw vijver, de ervaren hoveniers kunnen een moderne, strakke of romantische vijver met vakwerk voor u realiseren.

Hoveniersbedrijf Hummel als hovenier Roden met passende service en vakmanschap

Van uw tuin wilt u dag in dag uit genieten. Als professioneel hovenier Roden sinds 1991 weten we als geen ander hoe we een prachtige passende tuin voor verschillende klanten kunnen realiseren. Onze ervaren hoveniers voeren met vakwerk de werkzaamheden voor u uit. Of het nu gaat om complete aanleg of onderhoud van uw tuin, ons doel is een geslaagd eindresultaat. Voor aanleg en onderhoud van uw tuin is uw hovenier in Roden Hoveniersbedrijf Hummel.

Bel mij terug
Contact
Hoofdstraat 27
9342 PB Een
0592 - 656570
info@hoveniersbedrijfhummel.nl info@hoveniersbedrijfhummel.nl