&nbps;
Uw tuin verdient de aandacht!

Hovenier Leek

Als professioneel en ervaren hovenier Leek kan Hoveniersbedrijf Hummel particulieren en bedrijven van dienst zijn bij realisatie en onderhoud van uw tuin. Als ervaren en allround hovenier voor Leek kunnen we uw tuin van begin tot eind realiseren. Met 20 jaar ervaring weten we als geen ander hoe we de tuin van uw wensen kunnen realiseren en onderhouden.

Ervaren en professioneel hovenier in Leek en omgeving

ls klant bepaalt u waar wij als hovenier Leek bij kunnen helpen. Wanneer u een compleet nieuwe tuin wilt laten ontwerpen en aanleggen, kunt u ons als hovenier Leek hiervoor inschakelen.

  • Tuinontwerp begint bij een vrijblijvend gesprek waarin wensen en mogelijkheden worden besproken. Daarna wordt een tuinontwerp gemaakt en eventueel aangepast. Vervolgens wordt er een eindontwerp, matenplan, kostenberekening en tijdplanning gerealiseerd.
  • Tuinaanleg wordt uitgevoerd door verschillende specialisten en als klant blijft u betrokken bij het proces. Zo wordt de tuin volledig afgestemd op uw wensen. In het groeiseizoen wordt de beplanting gecontroleerd en kan uw tuin waar nodig nog worden aangepast.
  • Tuinonderhoud wordt aangepast op uw wensen. Wij kunnen uw tuin jaarlijks of periodiek voorzien van klein of compleet onderhoud. Denk hierbij aan onkruidbestrijding, bemesting en de verzorging van vijvers.

Hoveniersbedrijf Hummel als hovenier Leek voor realisatie en onderhoud van uw tuin

Voor compleet nieuwe beplanting kunnen onze experts een passende beplantingsplan voor u realiseren. In dit plan wordt een plattegrond en aanpak voor onderhoud van de planten weergegeven. Ook kunnen we u voorzien van alle soorten bestrating en aanleg en onderhoud van vijvers. Naast de aanleg van uw tuin kunnen we als hovenier Leek van dienst zijn bij compleet of gedeeltelijk onderhoud van uw tuin. Voor een professionele hovenier in Leek gaat u naar Hoveniersbedrijf Hummel.

Bel mij terug
Contact
Hoofdstraat 27
9342 PB Een
0592 - 656570
info@hoveniersbedrijfhummel.nl info@hoveniersbedrijfhummel.nl