&nbps;
Uw tuin verdient de aandacht!

Hovenier Haulerwijk

Wanneer u op zoek bent naar een hovenier in Haulerwijk, gaat u naar de allround hoveniers van Hoveniersbedrijf Hummel. Met ruim twintig jaar ervaring kunnen we als hovenier voor Haulerwijk perfecte tuinen realiseren en onderhouden voor zowel particulieren als bedrijven. Van begin tot eind kunnen we van dienst zijn met advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin.

Tuinonderhoud door hovenier Haulerwijk met vakwerk en op passende wijze

Wanneer u weinig tijd of geen mogelijkheid heeft voor onderhoud van uw tuin, kunnen we als hovenier voor Haulerwijk u hierbij helpen. Tuinonderhoud bestaat uit verschillende diensten. Wij kunnen een deel van het tuinonderhoud voor u uitvoeren, bijvoorbeeld het snoeien van uw heg en bomen, borderonderhoud of verzorging van uw vijver. Ook kunnen we van dienst zijn bij het complete onderhoud van uw tuin. De complete tuin wordt onder handen genomen en zelfs de dakgoten worden daarbij schoongemaakt. Als hovenier Haulerwijk kunnen we het onderhoud op afroep of periodiek voor u uitvoeren. Het tuinonderhoud wordt aangepast op uw wensen.

Ervaren hovenier Haulerwijk voor advies, ontwerp, aanleg en onderhoud

Alle werkzaamheden voor uw tuin kunnen door Hoveniersbedrijf Hummel op vakkundige wijze voor u worden uitgevoerd. Of het nu gaat om grondbewerking en het aanbrengen van gazons, bestrating, beplanting of het uitvoeren van montagewerken. Onze experts kunnen u voorzien van advies, een passend tuinontwerp, vakkundige tuinaanleg en onderhoud. In goed overleg met onze klanten passen we als hovenier Haulerwijk de werkzaamheden aan naar uw wensen.

Bel mij terug
Contact
Hoofdstraat 27
9342 PB Een
0592 - 656570
info@hoveniersbedrijfhummel.nl info@hoveniersbedrijfhummel.nl