&nbps;
Uw tuin verdient de aandacht!

Een beplantingsplan laten opstellen

Laat u een nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen? Dan heeft u de keuze om een beplantingsplan door ons te laten opstellen. Wat is dat precies? Een beplantingsplan is een plattegrond van uw tuin waarop van boven duidelijk is te zien welke vormen u tuin heeft, maar het belangrijkste: welke planten en bomen geplant zijn en waar ze staan.

Voorbeelden beplanting:

Een beplantingsplan is tevens een soort gebruiksaanwijzing van uw bomen en planten. Het toont de maximale hoogte van de planten, de bloeiperiode en de beste tijden voor bemesting. Het is dus eigenlijk ook een plan met tips voor de onderhoud van uw tuin.

Een beplantingsplan afgestemd op wens en situatie

Voor ons is een beplantingsplan de perfecte mogelijkheid om alle bomen, planten en bloemen in uw tuin op elkaar af te stemmen. Er is veel om rekening mee te houden, zoals de standplaats van de planten (vanwege de schaduw), de hoogte, bloeiperiode en kleuren. Een beplantingsplan is voor u een hele nuttige plattegrond/gebruiksaanwijzing van uw tuin en voor ons een uitdagende puzzel om te leggen.

Wilt u meer weten of een vrijblijvende afspraak maken om te praten over een beplantingsplan? Neem dan contact met ons op.
 

Bel mij terug
Contact
Hoofdstraat 27
9342 PB Een
0592 - 656570
info@hoveniersbedrijfhummel.nl info@hoveniersbedrijfhummel.nl